ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

O διαδικτυακός τόπος www.root56.gr, αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία  Αφοι Καλιακμάνη Ο.Ε. που εδρεύει στην Αγ. Παρασκευή, οδός Αμαρυλλίδος 56, με Α.Φ.Μ. 999926429 και Δ.Ο.Υ. Χολαργού.  Σκοπός της δημιουργίας του τόπου αυτού, είναι η ενημέρωση του κοινού και η προώθηση των προϊόντων της εταιρείας.

Κάθε χρήστης που επισκέπτεται τον εν λόγω διαδικτυακό τόπο, ή συναλλάσσεται κάνοντας χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί, αποδέχεται χωρίς καμία εξαίρεση και ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους. Επίσης δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό,  συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, δείχνει εμπάθεια, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ E-SHOP

Δυνατότητα καταχώρησης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχουν όσοι είναι δικαιοπρακτικά ικανοί όπως αυτό ορίζεται από τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, όσοι δηλαδή έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους και δεν τελούν σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης.

Τα προς πώληση προϊόντα της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά από τους Χρήστες και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση παραβίασης του ως άνω όρου ο Χρήστης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί.

Το κατάστημα εξυπηρετεί αποστολές εντός της Αττικής, έκτος αν γίνει διαφορετικός διακανονισμός τηλεφωνικά με την εταιρία. Ο τρόπος, χρόνος και το κόστος αποστολής γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Οι αγορές άνω των 100€ δεν έχουν χρέωση αποστολής.

Οι τρόποι πληρωμής γίνονται με πληρωμή στο φυσικό κατάστημα, στην οδό Περικλέους 56, Χολαργός, εντός του εμπορικού κάντρου «Holargos Center», με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε  προσωπικά σας στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση σας, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο καθώς και λοιπές πληροφορίες σχετικά με την διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τις συναλλαγές μας και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου), ενώ οι εργαζόμενοι της εταιρείας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται να τα χρησιμοποιήσουν για λόγους που δεν είναι εξουσιοδοτημένοι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχουμε προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, συνεργαζόμενοι με την ασφαλέστερη πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal. Αυτό σημαίνει πως  όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας του χρήστη κρυπτογραφούνται, ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα,  τα κείμενα, οι φωτογραφίες και  τα σχέδια των προϊόντων τα οποία είναι αναρτημένα σε αυτό το διαδικτυακό τόπο αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας. Προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοσμένων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται ρητά η ολική ή μερική αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση επί των ανωτέρω στοιχείων, χωρίς την ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρείας. Η εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες εναντίον κάθε παραβάτη ώστε να διεκδικήσει την αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί σε αυτήν.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της Ιστοσελίδας περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης αυτής, οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή συνιστά αποδοχή των μεταβολών αυτών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε απορία ή διευκρίνιση σχετική με το www.root56.gr, οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο [email protected]

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Περικλέους 56 , 115 61 Χολαργός
Εντός του HOLARGOS CENTER

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

211 409 0732

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Σάββατο: 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

p
ΧΡΗΣΙΜΑ

 Πολιτική cookies

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Περικλέους 56 , 115 61 Χολαργός
Εντός του HOLARGOS CENTER

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

211 409 0732

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα & Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:
9:00 π.μ. - 2:00 μ.μ. & 5:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ.
Σάββατο: 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ.

p
ΧΡΗΣΙΜΑ

 Πολιτική cookies

Όροι χρήσης

Πολιτική απορρήτου